Routebeschrijving

WIJ ZIJN GESLOTEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Alles voor de paarden en pony's uit de buurt, zowel Hoorn, als de gemeente Medemblik, Opmeer, Wieringerwerf, Wieringenmeer,  Middenmeer, tot aan Den Helder en Alkmaar of Heerhugowaard toe. Zelfs vanuit Schagen, Waarland, Niedorp, Scharwoude, Spanbroek, Abbekerk, Hoogwoud, Obdam, De Goorn is het makkelijk bereikbaar. Ook van uit West-Friesland (Enkhuizen, Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek, Hoogkarspel, Westwoud, Blokker, Zwaagdijk, Andijk, Wervershoof, Midwoud, Twisk, Opperdoes) makkelijk te bereiken. Je kunt voor de deur parkeren dus dat is ideaal en ook zonder hiervoor te hoeven betalen.
Voor het paard natuurlijk hoofdstellen, bitten en hulpteugels, halsters met touwen, Dekens, zowel regendekens, als staldekens en vliegendekens. Ook voedingssupplementen zijn voldoende verkrijgbaar, vitamine E, lijnzaadolie, knoflookpoeder, en in de zomer de vliegenspray (of daasspray).
Van Rijbroeken en wedstrijdkleding (rijjasjes, wedstrijdshirts of blousen, plastrons en spelden, haarnetjes en witte handschoenen) tot schoenen (jodhurs) met chaps, rubberen en lederen rijlaarzen. Caps voor de veiligheid, al worden deze steeds moderner met bling. Voor de veilighied hebben we ook de bodyprotector, of schoenen met stalenneuzen.

 

 
     
 
webdesign door ipsis